• Home
  • Hypotheek informatie
  • Huis kopen

Huis kopen?

Een huis kopen is een grote gebeurtenis in je leven. Je wilt dan graag direct duidelijkheid over je hypotheek maandlasten. Bij NIBC Direct kun je je bruto maandlasten van je hypotheek berekenen. Dan weet je direct waar je aan toe bent.

Let op: de inschatting van de maandlasten wordt gemaakt op basis van een annuïtaire hypotheekvorm. Het kan voor jouw situatie dus anders zijn. Wij raden je altijd aan om een persoonlijk advies op maat te laten maken door een onafhankelijke adviseur.

De hypotheek die bij je past

Je nieuwe huis heeft een prijs. Daarvoor heb je een hypotheek nodig, want de meeste mensen kunnen niet van hun eigen geld een huis kopen. Ook eventuele verbouwingen en verbeteringen moeten gefinancierd worden. Daarvoor ben je bij NIBC Direct aan het juiste adres. Wij helpen je aan de hypotheek die precies bij jou past.

De voordelen van NIBC Direct:

  • Zeer scherpe rente. Dus lagere maandlasten. Precies wat je wilt! De hoogte van de hypotheekrente is zeer bepalend voor de hoogte van je hypotheek.

  • 15% boetevrij aflossen per jaar. Per jaar mag je maar liefst 15% van het oorspronkelijke leningdeel boetevrij aflossen bij NIBC Direct. Dit geldt voor alle hypotheekvormen die we aanbieden. Als je wilt, kun je dus heel snel voor lagere maandlasten zorgen.

  • Aflossen wordt beloond. Bij NIBC Direct belonen we je aflossingen met een lagere hypotheekrente. Zo houd je meer geld over voor de dingen die het leven aangenaam maken.

Meer weten over huis en hypotheek?

Vind een adviseur bij jou in de buurt.

Toegang tot chatfunctionaliteit

Indien je gebruik wenst te maken van de chatfunctionaliteit dan moet je onze chat cookies toestaan, meer info via volgende link