IK HEB / VERWACHT EEN BETALINGSACHTERSTAND

Je kunt met ons bellen via 070 - 342 95 59. Wij staan voor je klaar!

Over Wooncollect

Wooncollect is de bijzonder beheer afdeling van NIBC Direct. Wooncollect is gespecialiseerd in het begeleiden van particuliere klanten die moeite hebben met het betalen van hun hypotheek. Onze klanten kunnen rekenen op professionele hulp en begeleiding bij betaalachterstanden.

Logo NIBC beeldmerk
Contact

Neem contact op met Wooncollect via 070 - 342 95 59. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Verwacht of heb je een betaalachterstand?

Het kan iedereen overkomen: een (tijdelijke) situatie van financiële problemen veroorzaakt door bijvoorbeeld werkloosheid, relatiebreuk of een onverwachte kostenpost. Veel mensen praten daar liever niet over, dat begrijpen wij natuurlijk. Toch is het belangrijk om op tijd hulp te zoeken. Hoe moeilijk dat ook is. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Durf om hulp te vragen

Wij begrijpen dat dit niet gemakkelijk is. Maar hoe eerder je om hulp vraagt, des te beter wij je kunnen helpen. Aarzel dus niet en vraag ons om hulp. 


Je kunt ons bellen op telefoonnummer 070 - 342 95 59. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@wooncollect.nl Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Toegang tot chatfunctionaliteit

Indien je gebruik wenst te maken van de chatfunctionaliteit dan moet je onze chat cookies toestaan, meer info via volgende link