Ik wil een woning aankopen en ik ben 57+
Dat is geen enkel probleem. U kunt tot maximaal 100% van de marktwaarde van de woning lenen en daarnaast kunt u rekenen op een scherpe rente. Bekijk onze rentes.

Ik wil graag verhuizen en ik heb al een hypotheek
Op zoek naar een nieuwe woning? Dat is altijd spannend. Soms kunt u de  hypotheek van de nieuwe woning, die vaak lagere maandlasten geeft dan uw huidige hypotheek niet afsluiten vanwege uw (lagere) pensioeninkomen of aangepaste leennormen. Dan biedt NIBC Direct met de Seniorenpropositie mogelijk de oplossing voor u. De Seniorenpropositie is volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie. U kunt tot maximaal 80% van de marktwaarde van de woning lenen.

Ik wil graag in mijn woning blijven en mijn maandlasten verlagen.
Heeft u nu hoge hypotheeklasten maar is uw inkomen te laag om over te sluiten naar een hypotheek met lagere maandlasten? Dan biedt NIBC Direct Maatwerk mogelijk de oplossing voor u. NIBC Direct Maatwerk valt onder de NIBC Direct Extra Hypotheek en is afgestemd op uw persoonlijke situatie. U kunt tot maximaal 100% van de marktwaarde van de woning lenen.

 

Toegang tot chatfunctionaliteit

Indien je gebruik wenst te maken van de chatfunctionaliteit dan moet je onze chat cookies toestaan, meer info via volgende link