Lineaire hypotheek

Lineaire hypotheek

Bij een lineaire hypotheek betaal je elke maand een vast bedrag terug aan aflossing. De hypotheeklening wordt dus steeds lager. Over jouw lening betaal je rente. Het bedrag dat je aan rente betaalt, wordt door de dalende schuld ook steeds lager. Daardoor daalt het bedrag dat je per maand in totaal betaalt. Aan het einde van de looptijd heb je jouw lening helemaal terugbetaald en is je huis echt van jou.

De goedkoopste hypotheekvorm die er is

Bij een lineaire hypotheek los je sneller af dan bij andere hypotheekvormen. Om die reden betaal je in totaal minder rente. Hierdoor is een lineaire hypotheek de goedkoopste soort hypotheek die er is. Je kunt echter ook steeds minder hypotheekrente aftrekken van de belasting.

Bij NIBC Direct kun je altijd rekenen op een zeer scherpe rente. De voorwaarden voor onze lineaire hypotheek zijn heel goed en we zeggen altijd duidelijk waar het op staat. Daarom kiezen onze klanten voor NIBC Direct.

Voordelen van een lineaire hypotheek:

Nadelen van een lineaire hypotheek:

Heb je interesse in een lineaire hypotheek?

Vind een adviseur bij jou in de buurt.

Wij gebruiken cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies