Alle producten

De Investeringshypotheek

Investeren in verhuurde of te verhuren woningen

Vind een adviseur
 Een woning als belegging?

Met de NIBC Direct Investeringshypotheek maken wij het mogelijk om in een groot aantal Nederlandse gemeenten te investeren in verhuurde of te verhuren woningen. Een woning als belegging, voor (studerende) kinderen, maar eventueel ook voor ouders.

De NIBC Direct Investeringshypotheek is niet bedoeld voor eigen bewoning en/of pensioenvoorziening. Ben je professioneel belegger dan kun je terecht bij de NIBC Vastgoed Hypotheek.

Logo NIBC beeldmerk
Advies

Je kunt bij geselecteerde aangesloten adviseurs terecht voor een NIBC Direct Investeringshypotheek

Rentetarieven

Bij het verhuren van een woning komt veel kijken. Laat je goed voorlichten over alle ins en outs door een gespecialiseerd adviseur.

De kenmerken

Maximale financiering

De lening is niet hoger dan 70% van de waarde van de woning in verhuurde staat (of 70% van de investering als dat lager is en de woning recent gekocht is).

Bekijk alle kenmerken

Hoofdsom woning

Minimale lening van € 70.000,- en een maximale lening van € 500.000,-

Bekijk alle kenmerken

Aflossen

Maximaal 50% marktwaarde in verhuurde staat aflossingsvrij, alles boven de 50% marktwaarde in verhuurde staat moet in 10 jaar annuïtair of lineair worden afgelost

Bekijk alle kenmerken

NIBC Direct Investeringshypotheek

Vind een adviseur
Heb je nog vragen? Bel gratis: 0800 - 409 4094

Kom je er niet uit, bel ons op

0800 409 409 4
Wij gebruiken cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies