Maximale hypotheek berekenen

Bereken eenvoudig je maximale hypotheek. Let op: dit is een indicatie. Ga voor advies op maat altijd naar je hypotheekadviseur. De maximale hypotheek voor een NIBC Direct Hypotheek is €1.000.000,- voor de NIBC Direct Extra Hypotheek is dit €1.250.000,-.

    * Verplicht in te voeren
+/- 0 eur
Je maximale hypotheek
Let op: dit is een indicatie. Ga voor advies op maat altijd naar je hypotheekadviseur.
+/- 0 eur
Je bruto maandlasten

Belangrijk bij het kiezen van een hypotheek

Het berekenen van jouw hypotheek wordt gedaan op basis van een aantal gegevens. Zo wordt er onder andere op basis van je inkomen, leeftijd, leningen, hypotheeksoort en rente periode een inschatting gemaakt. Op onze website krijg je een schatting van hoeveel je ongeveer kunt lenen. Ga voor advies op maat altijd naar je hypotheekadviseur. 

Gebruik onze rekentool en bereken hoeveel je maximaal kan lenen. Weet je nog niet voor welke rentevasteperiode je gaat? Bekijk dan onze hypotheekrentes.

Ga voor advies en persoonlijke begeleiding naar een hypotheekadviseur. Heb je nog geen hypotheekadviseur? Via onze website kan je gemakkelijk een afspraak maken met een onafhankelijk hypotheekadviseur.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Je weet nu ongeveer wat je kunt lenen. Voor een berekening op maat ga je naar een hypotheekadviseur. Elke hypotheekaanvraag is uniek en afgestemd op jouw persoonlijke situatie. NIBC Direct hecht veel waarde aan een goed hypotheekadvies en werkt daarom met onafhankelijke hypotheekadviseurs. 

Via onze website kun je een afspraak maken, het eerste (oriëntatie)gesprek is vaak gratis.

Twee Vrouwen Overleg In Kantine

Waar kan je alvast over nadenken

Onze hypotheken kun je afsluiten in 3 verschillende aflosvormen. Dit zijn annuïtair, lineair en aflossingsvrij. Vergelijk de aflosvormen en denk alvast na over welke aflosvorm het beste bij past. De maximale hypotheeksom voor een NIBC Direct Hypotheek is € 1.000.000,- voor de NIBC Direct Extra Hypotheek is dit € 1.250.000,-

Bij het afsluiten van je hypotheek zet je de rente voor een bepaalde periode vast. Gedurende deze periode blijft jouw rente gelijk en weet je dus precies wat je maandelijks betaald voor je hypotheek.

Als je een nieuw huis koopt, ben je eigenlijk maar met één ding bezig: kan ik de woning krijgen, ja of nee? Toch kan het ook fijn zijn om ook alvast stil te staan bij het energieverbruik in je nieuwe huis.

Met het nemen van energiebesparende maatregelen kun je namelijk en besparen op je maandelijkse energiekosten en je wooncomfort vergroten. Bij NIBC Direct kun je energiebesparende maatregelen meteen meefinancieren tot maximaal 106% van de marktwaarde. Dit is wel afhankelijk van jouw persoonlijke situatie dus bespreek dit met je adviseur

Heb jij overwaarde op je huis en geld nodig om je dromen te verwezenlijken? NIBC Direct heeft de mogelijkheid om je overwaarde op te nemen middels een tweede hypotheek of een onderhandse verhoging lening. Dit geld kun je vervolgens vrij besteden. Lees hier meer.