Ja ik ben bij een adviseur geweest

Past NIBC Direct bij jou?

Wij ontvangen je graag als klant, maar ook jij moet een goed gevoel hebben bij ons als bank. Lees ons verhaal en leer ons beter kennen.

Jonge Man Hangt Tegen Muur

Even kort voorstellen. NIBC Direct...

 • Een Nederlandse bank opgericht in 1945

  NIBC Direct biedt vanaf 2013 hypotheken in Nederland aan en is onderdeel van NIBC Bank. NIBC Bank werd in 1945 opgericht, met als doel financiering te verstrekken aan ondernemers die meewerkten aan de wederopbouw van Nederland.

 • Een kleine club met grote dromen

  Wij zijn NIBC Direct, een levendige bank in een wereld vol mogelijkheden. Met een sterke 'Think Yes' mentaliteit en beide benen op de grond blijken we keer op keer meer te bereiken dan verwacht. 

 • Meer dan 300.000 klanten gingen je voor

  Sinds onze oprichting in 2008 hebben we maar één doel: tevreden klanten. Al meer dan 300.000 klanten kozen voor een spaarproduct of hypotheek van NIBC Direct en waarderen ons met een 8. We zijn er trots op al deze klanten te kunnen helpen.

Meer over ons
Hypotheek Muur Rood En Fiets

De belangrijkste stappen op een rijtje

 • Spannend, de zoektocht naar een nieuwe woning! Fijn dat je al naar een hypotheekadviseur bent geweest. Nu heb je inzicht in hoeveel je maximaal kunt lenen voor je droomwoning. 

 • Yes! Je hebt je droomwoning gevonden, en nu? Nu ga je in onderhandeling over de prijs. Gelukkig weet je precies wat je kunt lenen. Succes!

 • De onderhandeling is geslaagd. Nu de koopovereenkomst nog tekenen. Zodra jij en de verkopende partij de koopovereenkomst hebben getekend is de koop zo goed als rond. Je hebt nog drie dagen bedenktijd. 

 • De koopovereenkomst is rond en de prijs staat vast. Nu is het tijd om knopen door te hakken. Welke aflosvorm kies je? Wat wordt de rentevastperiode? En welke hypotheekverstrekker past het beste bij jou? Samen met je hypotheekadviseur ga je de financiering verder regelen.

 • Een spannend moment, want met het bezoekje aan de notaris rond jij de koop van jouw droomwoning af. Zowel jij als de verkopende partij tekenen bij de notaris de eigendomsoverdracht. Van harte gefeliciteerd! Vanaf nu ben jij eigenaar van jouw droomwoning!

 • Gefeliciteerd! Succes met verhuizen en mocht je nog willen verbouwen? Bekijk dan hier de mogelijkheden om je verbouwing te financieren.

Voor ondernemers

 • Ook voor startende ondernemers

  Korter dan 3 jaar ondernemer? Dan kan het lastig zijn een hypotheek af te sluiten, maar niet bij NIBC Direct! Een hypotheek is voor ondernemers al mogelijk vanaf 12 maanden ondernemen.

 • Financieren tot 100% van de marktwaarde

  Met de NIBC Direct hypotheek voor ondernemers kun je tot 100% van de markwaarde van je huis financieren. Of zelfs 106% als je energie besparende maatregelen opneemt. 

 • Je inkomen laten bepalen? Vraag een rekenexpert!

  Voor het aanvragen van een hypotheek is het belangrijk je inkomen te laten bepalen door een zogenoemde rekenexpert

Fved0la7epy

Waarom kiezen voor NIBC Direct?

 • Voor en door ondernemers

  Net als bij jou zit ondernemen in ons DNA. NIBC werd in 1945 opgericht, met als doel financiering te verstrekken aan visionaire ondernemers die meewerkten aan de wederopbouw van Nederland. 

 • Aflossen wordt beloond

  Extra aflossen? Dat is bij NIBC Direct geen probleem. Je mag jaarlijks tot 20% van de lening boetevrij terugbetalen. Als je aflost word je automatisch beloond met een lagere hypotheekrente. Bekijk de video

 • Digitaal

  Toegang via jouw persoonlijk app of portal. Je hypotheek aanpassen, extra aflossen of een declaratie indienen voor je verbouwing? Alles overzichtelijk via MijnNIBCDirect.

Hypotheek App Login Left Transparent

Nog niet uitgelezen?

Lees op ons blog meer over hypotheken en tips bij het kopen van een nieuwe woning.

Hypotheek Interieur Muur Roze En Stoel