Met verbouwen heb je je handen vol!

Op zoek naar een hypotheek waarvan je een deel wil gebruiken voor nieuwbouw of verbouwen? Dat kan bij NIBC Direct!
Mag Zaagmachine In Woning

Wat wil je gaan verbouwen?

Een bestaande woning verbouwen

Je koopt een bestaande woning. Om het huis compleet naar je zin te maken wil je gaan verbouwen. Maar hoe betaal je dat? NIBC Direct helpt je graag met de financiering van bijvoorbeeld jouw droomkeuken.

Bij een verbouwing kan je gebruik maken van een bouwdepot. Van het bedrag in het bouwdepot betaal je de kosten van de verbouwing. Declareren van deze kosten gaat heel gemakkelijk via onze app. 

Man Gereedschap Blij

Geld lenen voor je verbouwing?

  • De eerste stap naar een verbouwing is het inzichtelijk maken van je financiën. Hoeveel kun je lenen? Ga naar een hypotheekadviseur bij jou in de buurt. Jouw hypotheekadviseur kijkt naar jouw persoonlijke situatie en geeft je advies op maat.

  • Nu je weet hoeveel je aan je verbouwing kunt besteden, kan je starten met je verbouwplan. Zet al je wensen op papier en vraag offertes op. Zo heb je een helder overzicht inclusief de verwachte kosten en kom je niet zo maar voor verrassingen te staan.

  • Het verbouwplan inclusief de verwachte kosten worden door jouw hypotheekadviseur bij NIBC Direct aangeleverd. Op basis hiervan en andere gegevens wordt bekeken welke vorm en hoe hoog het verbouwdepot kan zijn.

  • Ben je tevreden met het voorstel van het bouwdepot? En heb je de offerte goed doorgenomen? Dan is het een kwestie van je handtekening zetten en op naar de notaris voor de laatste stap.

  • Spannend, de laatste stap! Als NIBC Direct het bouwdepot heeft goedgekeurd worden alle documenten doorgestuurd naar de notaris. Daar zet jij je handtekening en de verbouwing kan beginnen. Succes!

Declareer binnen 2 minuten je bonnetjes

Bij NIBC Direct begrijpen we dat jij je handen vol hebt aan je verbouwing. Daarom maken we het je graag zo makkelijk mogelijk. Declareren voor je bouwdepot heb je dan ook binnen 2 minuten gedaan. Pak je telefoon, maak een foto van de bon en voila: declaratie voltooid! 

Hypotheek App Login Left Transparent

Nog niet uitgelezen?

Lees op ons blog meer over hypotheken en tips bij het kopen van een nieuwe woning.

Hypotheek Interieur Muur Roze En Stoel

Vind een adviseur

Elke hypotheek is anders en afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Wil je jouw mogelijkheden helder op een rij? NIBC Direct werkt met onafhankelijke hypotheekadviseurs die graag voor jou aan de slag gaan en hypotheekadvies op maat geven. Maak een afspraak via onze website, het eerste (oriëntatie)gesprek is vaak gratis.

Brooke Cagle Uwvwq8gf8pe Unsplash