Ja ik ben bij een adviseur geweest

Ik wil meer over NIBC Direct weten

Hypotheek Kubuswoning Hoek

Even kort voorstellen. NIBC Direct...

 • Een Nederlandse bank opgericht in 1945

  NIBC Direct biedt vanaf 2013 hypotheken in Nederland aan en is onderdeel van NIBC Bank. NIBC Bank werd in 1945 opgericht, met als doel financiering te verstrekken aan ondernemers die meewerkten aan de wederopbouw van Nederland.

 • Een kleine club met grote dromen

  Wij zijn NIBC Direct, een levendige bank in een wereld vol mogelijkheden. Met een sterke 'Think Yes' mentaliteit en beide benen op de grond blijken we keer op keer meer te bereiken dan verwacht. 

 • Meer dan 300.000 klanten gingen je voor

  Sinds onze oprichting in 2008 hebben we maar één doel: tevreden klanten. Al meer dan 300.000 klanten kozen voor een spaarproduct of hypotheek van NIBC Direct en waarderen ons met een 8. We zijn er trots op al deze klanten te kunnen helpen.

Meer over ons
7Q4A4515 Bewerkt

Kenmerken Investeringshypotheek

 • Aflossen

  Het deel van de lening boven de 50% dient in 30 lineair (of 10 jaar annuïtair) afgelost te worden.

 • Maximale financiering

  De hypotheek is maximaal 80% van de waarde van de woning in verhuurde staat of 80% van de investering als dat lager is en de woning recent gekocht is. Er zijn echter voorwaarden aan het maximale percentage vertrekking, neem hiervoor contact op met jouw hypotheekadviseur. De NIBC Direct Investeringshypotheek is alleen geschikt voor verhuurde of te verhuren woningen. Per onderpand is de minimale lening € 70.000,- en de maximale lening € 500.000,-.

 • Investeren in verhuurde of te verhuren woningen

  Met de NIBC Direct Investeringshypotheek maken wij het mogelijk om te investeren in verhuurde of te verhuren woningen. Een woning als belegging, voor (studerende) kinderen, maar eventueel ook voor ouders.

Alle kenmerken Investeringshypotheek
Hypotheek Interieur Muur Roze En Stoel

Waarom kiezen voor NIBC Direct

 • Jouw persoonlijke hypotheekportal en app

  Je hypotheek aanpassen, extra aflossen of een declaratie indienen voor je verbouwing? Alles overzichtelijk en altijd bij de hand via MijnNIBCDirect.

 • Bouwdepot

  De investeringshypotheek kun je ook aanvullen met een bouwdepot. En declareren is binnen 2 minuten gedaan via de app. Handig!

Ontdek onze app
Hypotheek App Login Left Transparent