Even voorstellen...

Wie is NIBC Direct?

Onze achtergrond

Opgericht in 1945 om de wederopbouw van Nederland te financieren. Zo stonden we samen met aannemers, industriëlen en dienstverleners aan de basis van het herstel van ons land. Sinds 2008 zijn we een bank voor sparen en hypotheken in Nederland, België en Duitsland. Sinds onze oprichting hebben we maar één doel: tevreden klanten. Met meer dan 100 NIBC'ers werken we keihard om onze klanten te verwonderen.

Logo NIBC beeldmerk
>200.000 Klanten

Al meer dan 200.000 klanten kozen voor een spaarproduct of hypotheek van NIBC Direct.

Fris optimisme!

Wij zijn NIBC Direct, een levendige bank in een wereld vol mogelijkheden. Met een sterke 'Think Yes' mentaliteit en beide benen op de grond blijken we keer op keer meer te bereiken dan verwacht. Met die instelling veranderen we muren in deuren, die ons keer op keer toegang geven tot verrassende mogelijkheden en oplossingen voor medewerkers en klanten.

NIBC Direct is open

Met dit frisse optimisme benaderen we ook onze klanten. Bij ons is ieders mening welkom en iedereen benaderbaar. Je wordt begroet met een glimlach en je kunt rekenen op 100% aandacht. Medewerkers van NIBC Direct herkennen zich namelijk in de persoon die de klant is: ondernemend en optimistisch.

Logo NIBC beeldmerk
1945 Opgericht

Opgericht in 1945 om de wederopbouw van Nederland te financieren. Zo stonden we samen met Nederland aan de basis van het herstel van ons land.

Doorzetters

Bij NIBC Direct delen we nieuwe ideeën en staan we open voor andere gedachten. Niet de bron van het idee, maar de inhoud ervan bepaalt wat we ermee doen. Met een combinatie van inventiviteit, energie en ambitie gaan we iedere dag weer aan de slag. En als we denken dat iets niet kan, dan denken we gewoon opnieuw. Bij NIBC Direct stoppen we pas als we trots zijn op het eindresultaat ,dat maakt NIBC Direct net even anders!

NIBC Direct, direct duidelijk!

Is ons verhaal nog niet duidelijk of heb je een andere vraag? Onze medewerkers zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 10.00 uur en 20.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur.

Bel gratis: 0800 409 409 4 of stuur ons een WhatsApp via 06 57 22 00 44

  • Open
  • Fris optimisme
  • Doorzetters

Naar de homepage