• Home
  • Overig
  • Aan het water wonen in Oegstgeest

Aan het water wonen in Oegstgeest

Overview woonkamer + keuken.jpg

Richard en Esther wonen nu één jaar in hun droomhuis in Oegstgeest. De verbouwing is achter de rug en hun huis is af. Zij vonden het leuk om het resultaat met ons te delen. 

Bouwdepot keuken Esther

Waarom Oegstgeest?

We zijn beiden in deze omgeving opgegroeid en wilden hier graag samenwonen. Lekker dichtbij  het centrum van Leiden, maar ook dichtbij het strand van Noordwijk. Het is een periode erg lastig geweest om in Oegstgeest een leuke woning te vinden. Toen we van dit nieuwbouwproject hoorden zijn we ons erin gaan verdiepen, werden enthousiast en hebben besloten ons in te schrijven. Nu 2 jaar later wonen we hier met heel veel plezier en zijn we zeer trots op ons huis. 

Hypotheek woonkamer

Vertel eens iets meer over de woning

Het is een nieuwbouwwoning in de wijk Oegstgeest aan de Rijn. Alles waar Oegstgeest zo populiar om is, vind je terug in onze wijk. Rustig wonen in een wijk met een mooi park, rijke architectuur en direct aan het water! Dus op een lekkere zomeravond pakken we de sloep en varen we zo de binnenstad van Leiden in.

Onderstaande video geeft een mooi beeld van het huis van Richard en Esther.


Heb jij ook een hypotheek bij NIBC Direct en wil je graag jouw verhaal en woning met ons delen? Stuur dan een mailtje naar info@nibcdirect.nl en we nemen contact met je op.

Waarom hebben jullie voor NIBC Direct gekozen? 

Om heel eerlijk te zijn de goede rente en voorwaarden. Onze adviseur heeft ons geadviseerd om voor een hypotheek van NIBC Direct te kiezen vanwege de lage rente en goede voorwaarden. Wij hadden er een goed gevoel bij en hebben toen gekozen voor een hypotheek van NIBC Direct.  

Toegang tot chatfunctionaliteit

Indien je gebruik wenst te maken van de chatfunctionaliteit dan moet je onze chat cookies toestaan, meer info via volgende link