• Home
  • Overig
  • Even binnenkijken bij Selina

Even binnenkijken bij Selina

Header Selien.jpg

Deze week mogen we bij Selina binnenkijken. Selina woont sinds september 2016 in Noordwijk. Zij woont samen met haar vriend in een appartement op de begane grond in het gezellige centrum van Noordwijk Binnen. Op loopafstand van de supermarkt en slechts vijf minuutjes fietsen van het strand.

Waarom hebben jullie gekozen voor een appartement?

We zijn met z'n tweeën en hebben dus nog niet echt iets groters nodig. We zochten naar een praktisch appartement en zijn eigenlijk verliefd geworden op de locatie. Een ander belangrijk voordeel: ik woonde eerst op driehoog, dus de volle boodschappentassen naar boven sjouwen was een hele work out. Gelukkig hoeft dat nu niet meer.

undefined

Vertel eens iets meer...

De woning is bijna 110m2 en lekker ruim voor met z'n tweeën. Zo hebben we een ruime hal en keuken en biedt de woonkamer ook nog genoeg ruimte. We hebben een terras op het zuidwesten waar we in de zomer de hele dag van het zonnetje kunnen genieten.  Daarnaast hebben we een aparte berging en een parkeergarage wat in dit drukke straatje van Noordwijk Binnen erg fijn is. 

undefined

undefined

Zelf houd ik erg van groen in huis dus heb ik de woonkamer aangekleed met wat planten, cactusje hier, plantje daar, helemaal leuk! 

undefined

Waarom NIBC Direct? 

NIBC Direct heeft contact met ons opgenomen met de vraag of wij het leuk vinden om ons huisje in kaart te brengen. Ondanks dat het nog geen villa is, zijn we toch erg blij met onze woning en vinden we het leuk om dat op deze manier met andere klanten van NIBC Direct te delen.  

Toegang tot chatfunctionaliteit

Indien je gebruik wenst te maken van de chatfunctionaliteit dan moet je onze chat cookies toestaan, meer info via volgende link