Ik ben mijn e-mailadres vergeten. Wat moet ik doen?

Op de inlogpagina van MijnNIBCDirect staat een link 'E-mailadres vergeten' (deze vind je direct onder de knop 'Stuur SMS-code'). Als je daarop klikt en vervolgens jouw leningnummer en jouw geboortedatum invult, wordt er een SMS gestuurd met jouw e-mailadres naar het mobiele telefoonnummer dat bij ons bekend is.
Wij gebruiken cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies