Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe stel ik een nieuw wachtwoord in?

Op de inlogpagina van MijnNIBCDirect staat een link 'Wachtwoord vergeten' (deze vind je direct onder de knop 'Stuur SMS-code'). Als je daarop klikt en vervolgens jouw e-mailadres invult, kun je kiezen of je jouw wachtwoord via SMS of via e-mail wilt ontvangen.
Wij gebruiken cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies