Inloggen op MijnNIBCDirect

Als je wilt inloggen in de online MijnNIBCDirect hypotheekomgeving heb je een leningnummer en toegangscode nodig. Het leningnummer staat vermeld op de offerte of in je welkomstbrief. Je ontvangt de toegangscode per e-mail van ons. Heb je geen e-mail ontvangen? Dan is jouw hypotheek wellicht nog niet of pas zeer onlangs gepasseerd bij de notaris. Is dit niet het geval, neem dan contact met ons op. Het kan ook zijn dat wij niet over een juist e-mailadres beschikken.

Heb je al een online MijnNIBCDirect hypotheekomgeving?
Klik dan hier om in te loggen op MijnNIBCDirect.

Heb je nog geen
online MijnNIBCDirect hypotheekomgeving?
Doorloop dan de volgende stappen en krijg direct toegang tot MijnNIBCDirect:
  1. Ga naar mijnhypotheek.nibcdirect.nl.
  2. Klik op 'Account aanmaken'.
  3. Vul jouw leningnummer (alleen de eerste 7 cijfers) en toegangscode in.
  4. Vul jouw persoonlijke gegevens in en klik op 'Controleren'.
  5. Je account wordt aangemaakt. Je ontvangt een activatiemail. Klik binnen 15 minuten op de link in deze e-mail om uw aanvraag te bevestigen.
  6. Je kunt nu inloggen op MijnNIBCDirect.
  7. Nadat je een account hebt aangemaakt kun je de NIBC Direct Hypotheken app downloaden.
Hoe maak je gebruik van de app?
  1. Download de NIBC Direct Hypotheken app gratis in de App Store of Google Play Store en maak een account aan (alleen voor Android en IOS).
  2. Vul jouw e-mailadres en wachtwoord in waarmee je online inlogt op jouw mijnomgeving MijnNIBCDirect.
  3. Vul de SMS-code in die je ontvangt op je smartphone.
  4. Kies een persoonlijke 5-cijferige code. Dit is jouw ‘Mobiele pincode’. Je kunt ook een vingerafdruk identificatie instellen.
  5. Je kunt nu inloggen met jouw pincode of vingerafdruk.