Niet direct duidelijk?

De meest gestelde vragen

 • Wie is NIBC Bank N.V.?

  NIBC Bank is sinds 1945 een toonaangevende Nederlandse zakenbank. Het hoofdkantoor staat in Den Haag. NIBC Bank heeft ook kantoren in Brussel, Frankfurt en Londen. 

  Lees hier meer over NIBC Bank en de geschiedenis van NIBC Bank N.V.

  Ben je hiermee geholpen?

  Ja Nee, ik wil graag contact

  Wie is NIBC Direct?

  NIBC Direct is een Nederlandse internetspaarbank die staat voor transparantie en gebruikersgemak. Bovendien profiteer je bij NIBC Direct altijd van een goede rente. NIBC Direct is een onderdeel van NIBC Bank: een vertrouwd adres sinds 1945.

  Lees hier meer over NIBC Direct .

   

  Ben je hiermee geholpen?

  Ja Nee, ik wil graag contact

  Zijn er ingewikkelde voorwaarden of kleine lettertjes in jullie algemene voorwaarden?

  Wij hebben ons best gedaan onze voorwaarden (Voorwaarden Sparen NIBC Direct) zo begrijpelijk mogelijk te maken voor jouw. Klik hier voor onze algemene voorwaarden. Heb je na het lezen van de voorwaarden toch nog vragen? Bel dan: 0800 409 409 4 (gratis). Een WhatsApp sturen kan natuurlijk ook naar telefoonnummer: 06 57 220 044.

  Ben je hiermee geholpen?

  Ja Nee, ik wil graag contact

  Welke landen maken deel uit van SEPA?

  De volgende landen maken deel uit van SEPA:

  België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittanie, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Zweden, Zwitserland .

  Ben je hiermee geholpen?

  Ja Nee, ik wil graag contact

  Wat doet NIBC Direct met mijn spaargeld?

  Graag geven wij meer informatie over NIBC Direct en wat wij met jouw spaargeld doen.
   
  NIBC Direct is onderdeel van NIBC Bank. NIBC Bank is opgericht in 1945 om de wederopbouw van Nederland te financieren. Zo stonden we samen met aannemers, industriëlen en dienstverleners aan de basis van het herstel van ons land. Lees hier meer over NIBC. In de verschillende rapportages op deze pagina lees je nog meer achtergrondinformatie over NIBC. Deze kun je zelf downloaden.
   
  Sinds 2008 zijn wij ook een bank voor sparen en hypotheken in Nederland, België en Duitsland. Dit doen wij onder de naam NIBC Direct. Met meer dan 100 medewerkers werken we dagelijks aan onze dienstverlening. Hierdoor hebben wij inmiddels al meer dan 200.000 klanten.
  Maar wat doen wij met jouw spaargeld? Wij hebben een korte video gemaakt waarin wij dit aan je uitleggen. Klik hier om de video te bekijken.
   

  Ben je hiermee geholpen?

  Ja Nee, ik wil graag contact

Phishing achtergrond.jpg

Heb je een vraag of opmerking?

Dan kun je ons digitaal bereiken en ontvang je zo spoedig mogelijk een antwoord van ons. Of bel gratis 0800 – 409 4094

Contactformulier of Klachtenformulier

Toegang tot chatfunctionaliteit

Indien je gebruik wenst te maken van de chatfunctionaliteit dan moet je onze chat cookies toestaan, meer info via volgende link