• Bijzondere openingstijden NIBC Direct Servicedesk

De servicedesk is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur op 0800 - 409 409 4 (kosteloos). Een WhatsApp sturen kan natuurlijk ook naar telefoonnummer: 06-57 22 00 44.

Tijdens feestdagen gelden aangepaste openingstijden. Deze zijn hieronder te vinden:

Vrijdag 19 april 2019 (Goede vrijdag)Gesloten
    Maandag 22 april 2019 (2ePaasdag) Gesloten
    Zaterdag 27 april 2019 (Koningsdag)Gesloten
    Donderdag 30 mei 2019 (Hemelvaartsdag)Gesloten
    Maandag 10 juni 2019 (2e Pinksterdag)Gesloten
    Donderdag 5 december 2019 (Sinterklaas)09.00 uur - 17.00 uur
    Dinsdag 24 december 2019 (Kerstavond)09.00 uur - 17.00 uur
    Woensdag 25 december 2019 (1ste kerstdag)Gesloten
    Donderdag 26 december 2019 (2de kerstdag)Gesloten
    Dinsdag 31 december 2019 (Oudejaarsdag)09.00 uur - 15.00 uur
    Woensdag 1 januari 2020 (Nieuwjaarsdag)Gesloten

Ben je hiermee geholpen?

Ja Nee, ik wil graag contact

Wat betekent NIBC en waar staan de letters NIBC voor?

In 1945 is de bank opgericht als de Nationale Investeringsbank. Na de verkoop aan twee grote pensioenfondsen ABP en PGGM in 1999, werd de naam NIB Capital. Na de overname in 2005 door een consortium van internationale financiële instellingen, werd het NIBC. Lees meer over NIBC Bank op de website www.nibc.nl .

Ben je hiermee geholpen?

Ja Nee, ik wil graag contact

Wat is jullie BIC nummer?

De BIC code van NIBC Direct is DNIBNL2G.

Ben je hiermee geholpen?

Ja Nee, ik wil graag contact

Kan ik vanuit het buitenland NIBC Direct bellen of gebruiken?

Je kunt NIBC Direct ook vanuit het buitenland gebruiken of e-mailen. Heb je toegang tot internet, dan log je vanuit de hele wereld in in je persoonlijke bankomgeving. Telefonisch kun je ons niet bereiken vanuit het buitenland.

Ben je hiermee geholpen?

Ja Nee, ik wil graag contact

Is de bankomgeving ook via een NIBC Direct App bereikbaar?

Medio november 2019 introduceren wij de mobiel bankieren app en een vernieuwde bankomgeving. Houd onze website in de gaten voor meer informatie.