• Bijzondere openingstijden NIBC Direct Servicedesk

De servicedesk is bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur op 0800 - 409 409 4 (kosteloos).

Tijdens feestdagen gelden aangepaste openingstijden. Deze zijn hieronder te vinden:

Vrijdag 30 maart 2018 (Goede vrijdag)Gesloten
    Maandag 2 april 2018 (2ePaasdag) Gesloten
    Vrijdag 27 april 2018 (Koningsdag)Gesloten
    Donderdag 10 mei 2018 (Hemelvaartsdag)Gesloten
    Maandag 21 mei 2018 (2e Pinksterdag)Gesloten
    Woensdag 5 december 2018 (Sinterklaas)09.00 uur - 17.00 uur
    Maandag 24 december 2018 (Kerstavond)09.00 uur - 17.00 uur
    Dinsdag 25 december 2018 (1ste kerstdag)Gesloten
    Woensdag 26 december 2018 (2de kerstdag)Gesloten
    Maandag 31 december 2018 (Oudejaarsdag)09.00 uur - 15.00 uur
    Dinsdag 1 januari 2019 (Nieuwjaarsdag)Gesloten

Ben je hiermee geholpen?

Ja Nee, ik wil graag contact

Wat betekent NIBC en waar staan de letters NIBC voor?

In 1945 is de bank opgericht als de Nationale Investeringsbank. Na de verkoop aan twee grote pensioenfondsen ABP en PGGM in 1999, werd de naam NIB Capital. Na de overname in 2005 door een consortium van internationale financiële instellingen, werd het NIBC. Lees meer over NIBC Bank op de website www.nibc.nl .

Ben je hiermee geholpen?

Ja Nee, ik wil graag contact

Wat is jullie BIC nummer?

De BIC code van NIBC Direct is DNIBNL2G.

Ben je hiermee geholpen?

Ja Nee, ik wil graag contact

Kan ik vanuit het buitenland NIBC Direct bellen of gebruiken?

Je kunt NIBC Direct ook vanuit het buitenland gebruiken of e-mailen. Heb je toegang tot internet, dan log je vanuit de hele wereld in in je persoonlijke bankomgeving. Telefonisch kun je ons niet bereiken vanuit het buitenland.

Ben je hiermee geholpen?

Ja Nee, ik wil graag contact

Is de bankomgeving ook via een NIBC Direct App bereikbaar?

Op dit moment zijn wij de mogelijkheden aan het onderzoeken. Als wij de bankomgeving ook via App toegankelijk gaan maken, dan hoor je dat uiteraard van ons.