Algemene vragen over mijn gebruikersnaam

Ik wil graag mijn gebruikersnaam wijzigen. Kan dat?
Je kunt je gebruikersnaam wijzigen in je persoonlijke bankomgeving.

Volg hiervoor onderstaande stappen:
Kan ik mijn gebruikersnaam onthouden op de computer?
Je kunt jouw gebruikersnaam niet onthouden op je pc. Het is dus belangrijk dat je jouw gebruikersnaam zelf goed onthoudt.

Let op: zodra je op jouw computer hebt aangegeven dat je de gegevens wilt onthouden, zal bij het typen van de eerste letter of het eerste cijfer de gebruikersnaam verschijnen. Wij adviseren je overigens deze optie alleen op jouw eigen computer te gebruiken.

Waarom moet je bij een rekening op twee namen (en/of rekening) allebei een apart wachtwoord en gebruikersnaam gebruiken?
Je wachtwoord en gebruikersnaam zijn persoonlijk en niet gebonden aan een rekeningnummer. Bij een en/of rekening ontvangt daarom iedere rekeninghouder persoonlijk een wachtwoord.