Ik ben mijn wachtwoord vergeten/kwijt. Wat kan ik doen?

1.
Klik hier om in te loggen op MijnNIBCDirect.
2. Klik op de link Wachtwoord vergeten?
3. Volg de stappen op het scherm en klik op volgende. Geef het antwoord op de geheime vraag en klik op bevestigen.
4.
Je ontvangt een e-mail op het bij ons geregistreerde e-mailadres. Het wachtwoord is gedurende 120 minuten geldig en kan maar eenmalig gebruikt worden.
5. Klik op de link in de e-mail. Je vult vervolgens jouw gebruikersnaam en het eenmalig te gebruiken wachtwoord in. Vervolgens maak je zelf een nieuw wachtwoord aan.