Hoe open ik een NIBC Direct Termijndeposito?

Je kunt alleen een termijndeposito afsluiten als je een NIBC Direct Spaarrekening hebt. Er zijn daarom twee mogelijkheden:

Je hebt nog geen NIBC Direct Spaarrekening
Je opent eerst een spaarrekening. Een termijndeposito is namelijk onderdeel van de NIBC Direct Spaarrekening. Als je deze rekening geopend hebt, kunt u eenvoudig een termijndeposito afsluiten. Je zet dan in je persoonlijke bankomgeving jouw geld voor langere tijd vast tegen een vaste rente.

Zo open je een rekening:

Stap 1: Vul het aanvraagformulier in
Klik hier om het aanvraagformulier in te vullen.

Stap 2: Stuur of e-mail jouw kopie paspoort of identiteitsbewijs
Per post of e-mail stuur je een kopie van jouw geldig identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart) en dat van een eventuele tweede rekeninghouder naar NIBC Direct. Vervolgens ontvang je per e-mail een eenmalig te gebruiken wachtwoord.

Stap 3: Stort je eerste spaargeld
Je logt in met jouw gebruikersnaam en het ontvangen wachtwoord. In jouw persoonlijke bankomgeving vind je je NIBC Direct rekeningnummer. Je maakt een willekeurig bedrag over naar de NIBC Direct Spaarrekening. Dit doe je vanaf de tegenrekening die je bij aanvraag hebt opgegeven. Met deze storting controleren wij namelijk jouw identiteit.

Als alles klopt, dan is jouw NIBC Direct Spaarrekening klaar voor gebruik. In jouw persoonlijke bankomgeving kun je nu een NIBC Direct Termijndeposito afsluiten.

Je hebt al een NIBC Direct Spaarrekening
1. Klik hier om in te loggen op MijnNIBCDirect.
2. Klik in het menu op Termijndeposito/Openen.
3. Selecteer de rekening waaraan je het termijndeposito wilt koppelen. Vul vervolgens het bedrag en de duur waarvoor je het wilt vastzetten in.
4. Om de aanvraag te bevestigen, vul je je wachtwoord in en klik je op de button Bevestigen.

Klik hier voor de instructie video