Hoe verwijder ik cookies op mijn computer?

Onze website maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand die jouw computer, tablet of mobiele telefoon ontvangt wanneer je een website bezoekt. Een cookie zorgt ervoor dat bepaalde gegevens bewaart worden zodat je deze dan niet steeds opnieuw hoeft in te vullen. Je kunt de cookies wel zelf verwijderen op jouw computer. Het verwijderen van cookies werkt per Browser op een andere manier.

Klik op de volgende link om na te gaan hoe je cookies kunt verwijderen op jouw computer:
https://www.browserchecker.nl/cookies-verwijderen