Is internetsparen bij NIBC Direct veilig?

Uiteraard doen wij er alles aan om internetsparen via NIBC Direct zo veilig mogelijk te maken. Dit doen wij bijvoorbeeld door je een éénmalig te gebruiken wachtwoord te sturen. Dit wachtwoord wijzig je vervolgens zelf. Daarnaast versleutelen wij alle gegevens die je via onze website met ons uitwisselt. Hierdoor zijn deze gegevens voor derden niet leesbaar. Je herkent deze veilige omgeving aan de letters 'https' in de zoekbalk van internet én aan het slotje in het beeldscherm.

Maak nooit het wachtwoord en/of de gebruikersnaam aan anderen bekend! Reageer niet op e-mails waarin om gebruikersnaam en/of wachtwoord wordt gevraagd. Ook niet als een bericht afkomstig lijkt te zijn van een bank.

Klik hier als je meer wilt weten over veilig sparen en internetbankieren bij NIBC Direct.