Hoe wijzig ik mijn contactgegevens?

Je vindt je contactgegevens op Mijn NIBC Direct. Log hiervoor in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Om jouw contactgegevens te zien of te wijzigen, volg je onderstaande stappen:
  • Klik hier om in te loggen op Mijn NIBC Direct.
  • Klik in het menu op 'Mijn gegevens beheren'.
  • Klik op 'Adres' of 'Contactgegevens'.
  • Klik vervolgens op het dropdown menu op wijzigen.
  • Je kunt nu de wijziging doorvoeren.
  • Klik op volgende.
  • Om de wijziging te bevestiging, vul je jouw wachtwoord in en klik op verzenden.

Wil je jouw e-mailadres wijzigen en heb je nog geen wachtwoord? Of ben je jouw wachtwoord vergeten? Wijzig dan je e-mailadres via de volgende stappen:  Je ontvangt van ons een bevestiging per e-mail op jouw nieuwe e-mailadres zodra wij de wijziging hebben doorgevoerd.