Hoe wijzig ik mijn contactgegevens/e-mailadres?

Je vindt je contactgegevens op MijnNIBCDirect. Log hiervoor in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Om jouw contactgegevens te zien of te wijzigen, volg je onderstaande stappen:

• Klik hier om in te loggen op Mijn NIBC Direct.
  • Klik in het menu op 'Mijn gegevens beheren'.
  • Klik op 'Adres' of 'Contactgegevens'.
  • Klik vervolgens op het dropdown menu op wijzigen.
  • Je kunt nu de wijziging doorvoeren.
  • Klik op volgende.
  • Om de wijziging te bevestiging, vul je jouw wachtwoord in en klik op verzenden.

Wil je jouw e-mailadres wijzigen en heb je nog geen wachtwoord? Of ben je jouw wachtwoord vergeten? Wijzig dan je e-mailadres via de volgende stappen:
   Je ontvangt van ons een bevestiging per e-mail op jouw nieuwe e-mailadres zodra wij de wijziging hebben doorgevoerd.