Bijzondere situaties

NIBC Direct houdt niet van kleine lettertjes, deze staan dan ook niet in onze voorwaarden. Specifiek voor het termijndeposito geldt het volgende:

  • Geen minimale inleg.
  • Vroegtijdige beëindiging is niet mogelijk tenzij er sprake is van: Overlijden/echtscheiding/ werkloosheid (WW) en/of arbeidsongeschiktheid (WIA) van één van de depositohouders. Deze situaties dienen altijd ter beoordeling aan NIBC Direct te worden voorgelegd.
  • NIBC Direct verlengt nooit een reeds afgesloten termijndeposito, maar keert op de einddatum het tegoed automatisch uit op de internetspaarrekening. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Een maand voor de einddatum ontvang je van ons een vooraankondiging zodat je alvast kan oriënteren op een eventueel nieuw termijndeposito. Deze kan je direct op de einddatum, voor elke gewenste termijn en voor elk gewenst bedrag weer openen in jouw persoonlijke bankomgeving.

Toegang tot chatfunctionaliteit

Indien je gebruik wenst te maken van de chatfunctionaliteit dan moet je onze chat cookies toestaan, meer info via volgende link